EN DE

Dataskydds­policy GDPR Cookies

Kontakt angående denna dataskyddspolicy:

Gert Wilde
Stallvägen 18c
352 56 Växjö
Sverige

Tel: +46 730473448
E-post:

För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter.
Vi samlar inte in fler uppgifter än vi behöver.
Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Genom att kontakta www.500pb.com eller använda vår hemsida, accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Information som du ger oss eller som vi samlar in:

Denna dataskyddspolicy täcker all data som vi samlar in, till exempel från vår webbplats, kontaktformulär, kontakt per telefon eller e-mail:
Namn, adressinformation, e-postadress, telefon-/mobilnummer, ditt företag, kreditvärdighet, information om din dator/mobilenhet (t.ex. IP-adress, webbläsare, tidszon, geografisk information, plattform, skärmupplösning)

Varför behöver vi dessa information?

All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster till våra hemsidabesökare och intressenter.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte för vilket informationen samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

Dina rättigheter

Du som registrerad hos oss har flera rättigheter som du bör känna till:
• Du har rätt att kostnadsfritt, en gång per år, begära ett registerutdrag.
• Du har rätt till att få dina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa behandlingen av personuppgifter.
• Du har rätten att bli raderad (glömd), men radering av personuppgifter kan inte ske om det krävs för att fullgöra ett avtal eller om annan svensk eller europeisk lag, domstols- eller myndighetsbeslut säger annat, samt om det baseras på berättigat intresse. Skulle du tycka att det inte finns berättigade skäl eller att berättigat intresse är felaktig har du rätt att invända mot behandlingen.
• Du kan när som helst dra tillbaka ett samtycke genom att kontakta oss.
• Du kan också lämna klagomål om behandlingen till Datainspektionen.

Cookies

Så använder vi cookies
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Här förklarar vi hur vi använder cookies och vilka val du kan göra när det gäller våra cookies.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa sparas på din dator eller enhet. De kan sparas på två olika sätt.
Sessionscookies är tillfälliga cookies som försvinner när du stänger din webbläsare eller app. Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller tills de går ut.

Olika typer av cookies
Cookies från webbplatsen du besöker kallas förstapartscookies och cookies från andra webbplatser kallas tredjepartscookies. Andra filer, som liknar cookies, är web beacons och liknande tekniker. Vi användar oss inte av tjänster från andra medier på vår webbplats som Sociala medier, Analystjänster som Google Analytics, Affiliatetjänster eller marknadsföringstjänster m.m.

Varför använder vi cookies?
Vi använder cookies för att göra ditt besök på vår webbplats så bra som möjligt, och för att kunna förbättra den ännu mer. Funktionscookies (t.ex.sessioncookies) förbättrar din upplevelse Vi sparar cookies om vilka sidor du varit på för att det ska kännas så smidigt som möjligt för dig att vara på vår webbplats. Till exempel när du användar vårt kontaktformulär. Vi användar oss av statistik- och analysverktyget ”Matomo”, som arbetar utan tredjeparts hjälp. Med informationen vi får kan vi förbättra vår webb och våra erbjudanden.

Hantering av cookies
Du har möjlighet att göra inställningar i din webbläsare eller på din dator / enhet hur den hanterar cookies (acceptera, radera, blockera cookies m.m.).

Länkar

Vi har inga länkar till externa webbsidor på vår webbplats.

Har du frågor angående användning av våra cookies, får du gärna kontakta oss via e-mail:

Top